Trimble Juno 5

Home / Producten / GIS Mapping - Geografisch in kaart brengen / Geïntegreerde GPS handhelds

Productbeschrijving

De nieuwe Trimble Juno 5-serie handhelds combineren de vertrouwde onmisbare functies met een vertrouwde smartphone vormfactor als nu ook verbeterde nauwkeurigheid met behulp van SBAS correcties.

 

De Juno 5 is compatibel met GIS-georiënteerde Trimble werkprocessen en een slimme oplossing waarop uw team kan vertrouwen voor het standaardiseren van inspecties en bedrijfsmiddelenbeheer.

 

Perfect voor bedrijfsmiddelenbeheer en data onderhoudsprojecten; alles in één geïntegreerd, praktisch en solide pakket: GNSS met hoge gevoeligheid, Windows Embedded Handheld besturingssysteem, Office applicaties, camera en mobiele verbindingen. Bovendien bieden die nieuwe configuraties klanten nog meer keuze en flexibiliteit: SBAS (WAAS/EGNOS) correcties behaalt de verbeterde GPS variant 1-2 meter realtime nauwkeurigheid.

 

Flexibel en verbonden blijven met behulp van de optionele ingebouwde communicatiefuncties voor het verzenden en ontvangen van oproepen en data op locatie, waardoor uw team productief, geïnformeerd en in contact blijft.

 

Door de professionele werkwijzen van de Trimble veld- en kantoorsoftware kunt u met vertrouwen werken met de data die u vastlegt. De nieuwe Juno 5 serie configuraties zijn compatibel met Trimble TerraSync, GPS Pathfinder Office, Terraflex en aangepaste applicaties gebouwd met een Mobile GIS Developer Community software development kit (SDK). Trimble Positions zal bovendien de Juno 5 verbeterde GPS -serie ook op de volgende release van Trimble Positions ondersteunen.

 

 

Samengevat:

 

  • Verbeterde nauwkeurigheid met SBAS correcties
  • Vertrouwde, eenvoudig te gebruiken smartphone vormfactor
  • Werkt met professionele software voor GIS werkprocessen
  • Groot, in zonlicht afleesbaar scherm
  • Blijf in contact met kantoor – geïntegreerde communicatie beschikbaar
  • Solide voor gebruik onder alle omstandigheden
  • 1D/2D barcode scanner uitvoering verkrijgbaar