Trimble S9 totaalstation NIEUW

Home / Producten / Survey - Landmeetkundige toepassingen / Monitoring

Productbeschrijving

De combinatie van de adequate technieken samen met de hoogste graad van precisie, maken van de Trimble S9 een perfect instrument indien u streeft naar precisie en indien flexibiliteit één van uw vereisten zijn in uw werk.

Het Trimble Totaalstation is beschikbaar in een 1"& 0,5" versie.

Standaard uitgerust met Magdrive Surepoint, Surescan, VISION, Finelock technologie en een actief volgsysteem, kan u met dit isntrument de meest uitdagend projecten aangaan.

Met een nauwkeurigheid van 0,5" en de FineLock optie is de Trimble S9 uitermate geschikt voor specialistische toepassingen zoals monitoring.

De Trimble S9 kan gecombineerd worden met de MT1000 Multitrack of de lichtgewicht Active Track 360 prisma, waarmee u over een snel en uniek volgsysteem beschikt en de Locate2Protect optie waarmee u op de hoogte blijft van de locatie waar uw Trimble S9 zich bevindt.

Unieke kenmerken:

- SurePoint: SurePoint is een revolutionaire technologie die het topografisch meetproces optimaliseert. Het totaalstation wordt automatisch gecorrigeerd voor ongewenste bewegingen ten gevolge van wind, verzakking van de driepoot,...Zo worden tijdrovende en dure hermetingen ten gevolge van ongewenste of foutieve punten vermeden.

- MagDrive: De Servotechnologie rust op magnetische levitatie met de bedoeling wrijving weg te werken. De reactie- en servosnelheid laten het instrument zeer snel van richting veranderen en maken het volgen van uw prisma ook beter en betrouwbaarder. Bijkomend voordeel is de geruisloosheid en de afwezigheid van slijtage.

- Active Track 360 prisma: Met de Active Track 360 prisma beschikt u over een snel en uniek volgsysteem. De efficientie en de betrouwbaarheid worden verzekerd.

- Finelock: Detecteert targets zonder interferentie van eventueel omliggende prisma's. Garandeert het nauwkeurig locken van prisma's tot afstanden van 2500m met een nauwkeurigheid van 1cm. Een noodzakelijke feature om monitoring projecten uit te voeren.

- Locate2Protect: Met de Locate2Protect optie blijft u nauwgezet op de hoogte van de locatie waar uw S7 zich bevindt.

- SureScan: Dankzij de SureScan worden de nodige gegevens verzameld zonder de overbodige punten te behouden, waardoor u tijd kan besparen op het terrein. Uniek is dat de puntendichtheid gelijk blijft over het totale oppervlak.

- 1" & 0,5" nauwkeurig: 'High Precision'

- VISION-camera: Met de VISION-camera kan men videofuncties gebruiken alsook (panoramische) foto's die u achteraf kan hergebruiken op kantoor om uw metingen aan te vullen of te documenteren.

Gerelateerde Producten