Couderé – Geomatic Engineering

Nieuwe Producten

Trimble TX6 Laser Scanner

De Trimble TX6 Laser Scanner is het kleinere broertje van de TX8.
meer >>

Trimble SX10 Scanning Total Station NIEUW

De SX10 combineert een nauwkeurige Total Station en 3D-laserscanner in een instrument.
meer >>

Spectra Precision DG613 rioollaser NIEUW

compact en krachtig
meer >>

Spectra Precision DG813 rioollaser NIEUW

Compact, taai en intelligent – Perfectie in een pijp
meer >>

Trimble R2 GNSS Ontvanger NIEUW

GNSS-ontvanger die je kan combineren met Trimble en third-party controllers en operating systems
meer >>

Trimble ZX5 multicopter

De ZX5 vormt een bijkomende oplossing in het Trimble UAS portfolio. Geschikt voor mapping en inspectiedoeleinden.
meer >>

Trimble RPT600 Layout Station NIEUW

De RPT600 is het nieuwste instrument van Trimble, gemaakt voor normale uitzetwerken. Het toestel heeft alles wat u nodig heeft. U zult niet enkel sneller meten, maar ook makkelijker en nauwkeuriger. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan tot uw beschikking.
meer >>

Trimble Positions Mobile NIEUW

De Trimble Positions Mobile biedt u een gerationaliseerd en compleet werkprocedure aan, die de mogelijkheid geeft snel GNSS data te verzamelen.
meer >>

Trimble Terraflex NIEUW

Met de Trimble TerraFlex software kunt u data in het veld inwinnen en in real time geospatiale informatie actualiseren. Met deze software hebt u geen GPS, camera, klembord en papieren kaarten meer nodig.
meer >>

Panasonic Toughpad FZ-E1 NIEUW

De FZ-E1 combineert het beste van een handheld smartphone en streepjescodelezer in één robuuste en veelzijdige 5 tablet. Deze Toughpad is uiterst robuust.
meer >>

Panasonic Toughpad FZ-G1 NIEUW

De fully rugged Toughpas FZ-M1 is de nieuwe standaard voor tablets voor buitengebruik en heeft een uiterst licht maar compact design.
meer >>

Panasonic Toughpad FZ-M1 NIEUW

De fully rugged Toughpas FZ-M1 is de nieuwe standaard voor tablets voor buitengebruik en heeft een uiterst licht maar compact design.
meer >>

Panasonic Toughpad FZ-X1 NIEUW

De FZ-X1 combineert het beste van een handheld smartphone en streepjescodelezer in één robuuste en veelzijdige 5 tablet. Deze Toughpad is uiterst robuust.
meer >>

Panasonic Toughbook CF-53 NIEUW

De CF-53 is ideaal in zijn combinatie van premium mobile business quality met state-of-the-art PC prestaties en communicatiemogelijkheden.
meer >>

Panasonic Toughbook CF-52 NIEUW

De uiterst robuuste Panasonic Toughbook CF-52 zorgt voor uitzonderlijke prestaties gecombineerd met duurzaamheid en betrouwbaarheid.
meer >>

Trimble R1 GNSS Ontvanger NIEUW

De Trimble R1 is een solide, compacte, lichtgewicht GNSS-ontvanger die de mogelijkheid biedt locatiedata van hoge kwaliteit te verzamelen met een met bluetooth verbonden apparaat, zelfs met uw smartphone of tablet. Het apparaat kan bovendien meerder satelliet constellaties ondersteunen. De R1 is flexibel, praktisch, nauwkeurig en solide.
meer >>

Trimble GeoExplorer 5 NIEUW

Met de zakcomputer van Trimble, de Geo 5T, en zijn bijhorende Trimble software, zult u een professionele kwaliteit opbouwen en zult u uw werkmethodes verbeteren. De Geo 5T is het instrument die u nodig heeft om uw werk te optimaliseren.
meer >>

Spectra Precision Focus 35 Totaal Station NIEUW

De FOCUS 35 is een totaal station volledig gemotoriseerd. De FOCUS 35 verhoogt de snelheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw werk. Met zijn ingebouwde technologie, is dit instrument uw beste vriend in moeilijke situaties.
meer >>

Trimble TS800 Totaal Station NIEUW

Het robuust Totaal Station van Trimble, de TS800, biedt heel wat voordelen aan. De vele ingebouwde functies zullen u doeltreffender, veiliger en sneller doen werken zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien kunt u in slecht belichte omgevingen werken met de TS800 dankzij zijn krachtige lens
meer >>

QML800 QuickMark Layout System NIEUW

Maak het onmogelijke mogelijk met de QML800 van Spectra Precision. Dankzij de twee lasers kunt u razendsnel referentiepunten tekenen daar waar ze zich kruisen. Dit apparaat is geschikt voor iedereen.
meer >>

Trimble UX5 HP Unmanned Aircraft System NIEUW

Het makkelijk te bedienen UX5 HP geeft haarscherpe foto's en 3D modellen dankzij zijn 36 MP camera. Dankzij de ingebouwde software kunt u makkelijk de data verwerken.
meer >>

Trimble MX7 NIEUW

Met zijn zes camera's van 5 MP kunt u met de MX7 snel panoramafoto's maken die u achteraf kan verwerken met de bijgeleverde software. De MX7 kan op alle soorten voertuigen gemonteerd worden.
meer >>

Trimble TS600 Totaal Station NIEUW

Het robuust Totaal Station van Trimble, de TS600, biedt heel wat voordelen aan. De vele ingebouwde functies zullen u doeltreffender, veiliger en sneller doen werken zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien kunt u in slecht belichte omgevingen werken met de TS600 dankzij zijn krachtige lens.
meer >>

Trimble TS215 Totaal Station NIEUW

De Trimble TS215 totaal station is zeer krachtig en zal ongetwijfeld uw doeltreffendheid en uw nauwkeurigheid vergroten. Met de TS215 zal u keer op keer resultaten boeken van de beste kwaliteit.
meer >>

Spectra Precision LR20 NIEUW

Een speciaal ontwikkeld machineontvanger met drie nauwkeurigheidsstanden en een groot ontvangstbereik die op alle denkbare plekken kan worden bevestigd.
meer >>

Spectra Precision HL760 Digital Readout Receiver

Deze krachtige HL760 van Spectra Precision staat in radioverbinding met uw bouwlaser. Dankzij allerhande functies op het toestel wordt uw werk zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Met zijn behuizing in kunststof en de met rubber bewerkte hoeken maken van dit instrument een uiterst robuust en waterdichte ontvanger.
meer >>

Spectra Precision HR220 Laserontvanger NIEUW

De HR220 is een uiterst nauwkeurig lichtgewicht laserontvanger die ontwikkeld is voor de kruislaser 5.2XL, de lijnlaser 1.3XL en de kruislijnlaser 1.5PL.
meer >>

1.5 PL Precision CrossLine Laser NIEUW

De zelfnivellerende 1.5PL kruislijnlaser is topklasse in zijn assortiment. Het projecteert 3 lijnen die elkaar kruisen op 4 punten. Met zijn gradenvoet kunt u deze laser makkelijk opstellen. Verschillende waarschuwingssignalen zijn ingesteld bij grote verschuivingen.
meer >>

5.2 XL Point and Line Laser NIEUW

Deze twee in één zelfnivellerend toestel is van alle markten thuis. Deze punt- en kruislijnlaser valt makkelijk te bedienen met zijn 2 bedieningsknoppen. De 5.2XL wordt geleverd samen met handige bevestigingsaccessoires.
meer >>

LP 50 NIEUW

Dit zelfnivellerende puntlaser die vijf punten projecteert weegt amper 300 gram en is water- en stofdicht. De LP50 kunt u voor allerlei projecten gebruiken en bestaat bovendien uit slechts één diode wat de laser ten goede komt.
meer >>

LP 30 NIEUW

Dit zelfnivellerende puntlaser die drie punten projecteert weegt amper 300 gram en is water- en stofdicht. De LP30 kunt u voor allerlei projecten gebruiken.
meer >>

LT 56 NIEUW

De LT56, bestaande uit 3 laservlakken, is een robuust en duurzaam instrument. Met duidelijk zichtbare laserlijnen en zijn compacte en lichte vorm passen ze perfect in uw gereedschapsgordel.
meer >>

LT 58 NIEUW

De LT58 is een robuust en duurzaam instrument dat een helder groene en tot op 30 meter zichtbare straal uitzendt. Met zijn vorm en gewicht is het een ideaal toestel voor plafondinstallaties. Een paar andere eigenschappen zijn dat het schokbestendig en waterdicht is.
meer >>

HV302 NIEUW

De robuuste HV302 is zowel geschikt voor interieur- als voor exterieurprojecten. Met zijn gespleten laserstraal kun je hem nog altijd goed zien in felbelichte ruimtes. Het toestel is water- en stofdicht en is uiterst duurzaam.
meer >>

Spectra Precision LL400HV Laser Level NIEUW

De LL400HV is de beste langeafstandsmeter die u kunt vinden op de markt. Aangezien hij automatisch zelfnivellerend is, is hij gemakkelijk te gebruiken door iedereen in alle mogelijke omstandigheden. De LL400HV is uiterst nauwkeurig en zeer betrouwbaar.
meer >>

Spectra Precision LL300S Laser Level NIEUW

De LL300S is een robuuste, zelfnivellerende bouwlaser die voorzien is van een makkelijk afschotmodus. Makkelijk te bedienen tot op 100 meter. Kan alle omstandigheden aan.
meer >>

Spectra Precision LL100N Laser Level NIEUW

De Spectra Precision LL100N is een robuust en volledig automatisch nivellerende bouwlaser. Uiterst duurzame en handzame laser die u op een statief kunt monteren. U krijgt 3 jaar beperkte garantie.
meer >>

Spectra Precision GL412N/GL422N Grade Lasers NIEUW

Deze enkelafschot- en dubbelafschotlaser zijn automatische zelfnivellerende afschotlasers die drie taken kunnen verrichten: niveau, helling en verticale uitlijning. Zeer nauwkeurige en betrouwbare lasers die volledig water- en stofdicht zijn. Wordt geleverd met een geavanceerde HL760 handontvanger.
meer >>

Trimble Slate Controller NIEUW

De Trimble Slate Controller is een alles-in-één veldboek. De Slate controller is geoptimaliseerd voor de Trimble Access veldsoftware en Trimble R4 GNSS ontvanger waardoor u nauwkeurig kan meten, telefoneren, fotograferen en data real time synchroniseren. De Trimble Slate levert uitstekende prestaties onder de meest veeleisende omstandigheden en biedt alles wat u nodig hebt voor gangbare inmeetprojecten.
meer >>

DPI-8 Handscanner NIEUW

De DPI-8 is een snel en gemakkelijk hanteerbare handscanner. Bovendien is de DPI-8 draagbaar wat de toegankelijkheid, snelheid en veiligheid verhoogd op het veld. Deze handscan is dus ideaal voor in de bouwsector te gebruiken.
meer >>

Trimble R8s GNSS Ontvanger NIEUW

De Trimble R8s is een GNSS ontvanger op maat gemaakt die u kunt combineren met verschillende opties, zoals Trimble Access veldsoftware en Trimble Business Center kantoorsoftware, waardoor u complete oplossingen kunt creëren op het veld of vanuit uw kantoor. Dankzij de krachtige Trimble 360 kan het bereik van uw GNSS rover uitgebreid worden.
meer >>

Trimble S9 Totaalstation NIEUW

De Trimble S9 is ideaal voor diegene waarvoor precisie en flexibiliteit een must zijn. De uiterst hoge nauwkeurigheid en zijn aangepaste technieken maken van de Trimble S9 een zeer precies instrument. De Trimble S9 is ideaal voor specialistische toepassingen zoals monitoring.
meer >>

Trimble S7 Totaalstation NIEUW

De Trimble S7 Totaalstation is een veelzijdig instrument. Met een waaier aan moderne technieken kan dit instrument tegelijk meten, scannen, 3D-modellen creëren,... De combinatie van precisie, kwaliteit en de modernste technieken zorgen ervoor dat de Trimble S7 uw werk nog makkelijker maakt.
meer >>

Trimble S5 Totaalstation NIEUW

De Trimble S5 is een ideaal Totaalstation voor uw dagelijkse metingen. De Trimble S5 is uitgerust met veschillende moderne Trimble technieken (SurePoint, MagDrive, DR plus EDM, Locate2Protect) waarmee u efficiënt te werk kan gaan.
meer >>

Trimble Positions Suite

Of u nu werkt met Esri ArcGIS voor Windows Mobile of Windows Professional, Esri ArcPad, of een aangepaste toepassing op basis van bovenstaande toestellen, Trimble Positions ™ software biedt een compleet gestroomlijnde workflow om uw GNSS dataverzameling te beheren, voor een optimale nauwkeurigheid en integriteit.
meer >>

Trimble InSphere™

Trimble InSphere™ is een geavanceerd software platform om uw geospatial data, applicaties en diensten te centraliseren. Trimble InSphere™ bestaat uit vier componenten: Data Manager, Equipment Manager, Trimble Terraflex en Trimble Access Services.
meer >>

Trimble Juno 5

De nieuwe Trimble Juno 5-serie handhelds combineren de vertrouwde onmisbare functies met een vertrouwde smartphone vormfactor als nu ook verbeterde nauwkeurigheid met behulp van SBAS correcties.
meer >>

Trimble TX8 Laser Scanner

De Trimble TX8 3D-laserscanner zet een nieuwe standaard voor prestaties en flexibiliteit in laserscanning.
meer >>

Trimble TX5 3D Laser Scanner

The Trimble TX5 3D laser scanner is een revolutionair en zeer polyvalente 3D scanning oplossing voor een breed spectrum van scantoepassingen.
meer >>

Trimble UX5 Aerial Imaging Solution


meer >>

Trimble V10 Imaging Rover

De Trimble V10 Imaging Rover met Trimble VISION™ technologie is een geïntegreerd camerasysteem dat 360° digitale panorama's met hoge precisie vastlegt, voor het efficiënt visueel documenteren en meten van de omgeving.
meer >>

Trimble UX5 Unmanned Aerial Solution

De Trimble UX5 Aerial Imaging Solution zet een nieuwe standaard voor snel en veilige dataverzameling uit luchtfoto's.
meer >>

Schrijf u in op onze nieuwsbrief !

Heet van de Naald

17-10-2017
Nieuwe Website in ontwikkeling

18-12-2016
2016 leap second


Agenda

Er werden nog geen agendapunten geplaatst

Onze nieuwsbrieven

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg NEW Website Under Construction
> Naar de nieuwsbrief

website-under-construction-sign-white-background-d-mesh-vector-illustration-49640768.jpg Technology & More July 2014
> Naar de nieuwsbrief

Kreeg u graag onze nieuwsbrieven? Schrijf u hier in.